Har du dålig täckning för mobilen behöver du en Booster

Snart kommer sommar säsongen igång och vi skall ut i Sommarstugorna. Väl däl fungerar inte mobiltelefon eller internetuppkoppling då signalen är dålig. Det finns hjälpmedel för detta i form av Booster, eller Repeaters som de också kallas. Fungerar som en signalförstärkare av signalen.

booster

Så fungerar en Booster

Booster är det bästa sättet

booster

Söka operatör på iPhone

Nästan överallt fungerar det att komplettera med en Booster, du måste dock ha signal där du tänkt installera utomhusantennen. Har du inte signal någonstans utomhus är det kört. Du kontrollerar det enklast genom att via din mobilsignal och se om du får upp en “Operatör” i mobiltelefonen utomhus där du tänkt installera antennen.

Så innan du tecknar avtal på mobiltelefon eller mobilt bredband, eller köper en Booster, kolla att du har signal med befintlig telefon eller med någon bekants telefon om du inte har tillgång till mobil för att testa. Att fråga grannar är också bra, de har nog redan testat sig fram många gånger.

Telias Edge och Booster inte kompisar

Står det Edge som operatör är du låst till att använda Telia. För då har de tagit bort alla möjligheter att förstärka signalen utan vill att du tecknar avtal med dem för mobil datakommunikation. Det blir med andra ord dyrt, dålig hastighet och andra problem. (Fy Telia!). Alla andra operatörers signaler kan förstärkas, men inte Edge.

Komplett paket med Booster 2750,00

3G Booster signal förstärkareDu kan köpa ett komplett paket direkt från Fabrik i Kina av mig för endast 2750 kr. Paketet innehålle en 3G Booster, utomhus antenn, inomhus antenn, strömadapter och antenn kablar 2 st. Enkelt att installera. Boostern klarar av 1000 m2 så den räcker till. Har sålt ett 100-tal under 2011 och alla har varit nöjda.  Klicka på Paypal knappen “Buy Now” så skickar Scanchina AB, boostern direkt till Dig, leverans ca 7 dagar med flygfrakt

Booster

3G Booster, #G Booster, 2G Booster, 4G Booster,

 

Comments are closed.


SEO Powered By SEOPressor